body creator

Piškotki in politika zasebnosti

Upravljavec podatkov spletnih strani Body Creator, bodycreator.si, je Starfiniti, www.starfiniti.com.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletne strani bodycreator.si se uporabnik strinja z veljavnimi pravili in splošnimi pogoji. Uporabnik lahko redno spremlja spremembe splošnih pogojev in posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov. Podatki o uporabnikih niso v nobenem primeru predani nepooblaščenim osebam.

Družba Body Creator obdeluje osebne podatke, ki so potrebni za izvajanje pogodbenih storitev, katere pogodbena stranka je posameznik na katerega se osebnih podatki nanašajo. Ti osebni podatki so:  ime in priimek sklenitelja pogodbe, bivališče sklenitelja pogodbe, elektronski naslov sklenitelja pogodbe, telefonska številka sklenitelja pogodbe, datum rojstva, Emšo oz. davčna številka sklenitelja pogodbe, izdani računi, podatki o telesni višini, masi in obsegu, zdravstvenem stanju, prehrani, telesni aktivnosti in življenjskemu slogu.

Namen obdelave osebnih podatkov je:

  • Podatke o vašem imenu in priimku ter naslovu zbiramo zaradi priprave pogodbe;
  • Podatke o telefonski številki zbiramo zaradi možnosti obveščanja o morebitnih spremembah terminov treatmajev, potrditvi naročil ali posredovanja drugih nujnih informacij vezanih na izvajanje programa ter za obveščanje o novostih in akcijah;
  • Občutljive osebne podatke kot so telesna višina, masa, obseg in zdravstveno stanje (zdravstvene omejitve), zbiramo zaradi priprave programa in spremljanja napredka

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli umaknete in sicer s sporočilom na e-naslov: koper@bodycreator.si.

 

Kontaktni obrazci in posredovanje e-sporočil

Uporabnik lahko svoja vprašanja posreduje tudi preko e-maila, objavljenega na spletni stran bodycreator.si. Ti podatki bodo uporabljeni za rešitev uporabnikovega problema. S pošiljanjem e-sporočil se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe spletnih strani bodycreator.si.

 

Pravice uporabnika

Družba sprejema vse ukrepe, da ohranja vaše podatke točne.

Skladno z evropsko uredbo in slovensko zakonodajo imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje. Predvsem imate pravico do dostopa do osebnih podatkov in popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ali do omejitve obdelave ter pravico do ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov.

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih Body Creator obdeluje, za izbris ali popravke.
Podjetje zagotavlja uporabnikom uresničevanje pravic po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov:

  • pravico do dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka oziroma dopolnitve osebnih podatkov,
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do vpogleda in izvoza osebnih podatkov in
  • pravico do ugovora.

Svojo zahtevo lahko uporabnik poda pisno elektronski naslov koper@bodycreator.com.

Če uporabnik meni, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov ali nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posreduje nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov.

 

Zagotavljanje varnosti podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko spletne strani bodycreator.si so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov. Body Creator bo osebne podatke varovala in preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani bodycreator.si pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) in sicer z uporabniškim imenom in geslom.
Za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika se uporablja varen protokol SSL.

 

Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem

Podatki, ki jih uporabnik zaupa na strani bodycreator.si so zaupni. Body Creator jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke lahko posreduje svojim pogodbenim obdelovalcem osebnih podatkov ali po uradni zakonski dolžnosti.

Podatki so lahko posredovani:

  • podjetju za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnih strani starfiniti.com (gostovanje na strežniku, pošiljanje e-novic);
  • pooblaščenim ustanovam na podlagi sodne zahteve.

 

Ali družba razkriva in posreduje osebne podatke tretjim osebam

Družba Body Creator ne razkriva in ne posreduje ali prodaja osebnih podatkov tretjim osebam.
Izjema so izključno tista podjetja, ki imajo iz strani Body Creator priznano licenčno pravico za izvajanje programa in storitev po metodi Body Creator. Vaši osebni podatki se tako posredujejo izključno tistemu licenčnemu centru, katerega ste v oddaji obrazca za brezplačni pregled označili in podali soglasje za uporabo podatkov, oz. tisti licenčni center, v katerem ste podpisali pogodbo za izvajanje programa in izjavo o varovanju osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke razkrijemo tretjim osebam le v primeru da tako zahteva zakonodaja.

 

Kako dolgo družba hrani osebne podatke

Družba hrani vaše osebne podatke toliko časa, kolikor je potrebno da izpolni obveznosti iz pogodbe zaradi katere se podatki obdelujejo. Osebne podatke družba hrani najdlje pet let od dneva, ko ste nam jih posredovali oz. ponovno potrdili soglasje za obdelavo, razen v primeru, da ste že prej umaknili soglasje za hrambo oziroma v primeru podatkov, ki se nanašajo na vaše zdravstveno stanje (občutljivi podatki), ki jih uničimo najkasneje po dvanajstih (12) mesecih po zaključku vašega programa oziroma po zadnjem vašem koriščenju naših storitev.

Družba lahko obdrži arhivirane osebne podatke za statistično in podobno uporabo tudi dlje, če je to potrebno zaradi poslovnih razlogov in ni z zakonom prepovedano.

Osebne podatke, ki jih ne potrebujemo več za tekoče poslovanje in iz zakonskih razlogov, uničimo in trajno odstranimo ter izbrišemo iz vseh naših evidenc po poteku prej navedenega časa oz. takoj v primeru umika vašega soglasja za obdelavo.

 

Kako lahko kontaktiram družbo glede zaščite osebnih podatkov

V kolikor želite vpogledati v osebne podatke, ki jih hranimo o vas, jih spremeniti ali umakniti soglasje za hrambo, nas prosim kontaktirajte na koper@bodycreator.si.

V kolikor se ne strinjate z načinom našega ravnanja z vašimi osebnimi podatki, imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornemu organu, t. j. pri Informacijskemu pooblaščencu RS. Vsekakor pa predlagamo, da nas o kakršnemkoli nestrinjanju najprej obvestite, da zadevo uredimo sporazumno.

Prosimo, kontaktirajte nas tudi v primeru, da imate kakršnakoli vprašanja glede načina uporabe osebnih podatkov, ki morebiti ni naveden v tej izjavi.

Privolitev

Z uporabo spletne strani bodycreator.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Uporabnik lahko spremlja spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

Politika piškotkov

Piškotki, ki jih namestimo v brskalniku, omogočajo delovanje vseh funkcij spletnega mesta.
Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska spletne lekarne Plavž dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice.
Seznam uporabljenih piškotkov:
Ime piškotka | Veljavnost
form_key | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-sessid | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-storage | Ko se seja brskanja konča
mage-cache-storage-section-invalidation | Ko se seja brskanja konča
mage-messages | Ko se seja brskanja konča
mage-translation-file-version | Ko se seja brskanja konča
mage-translation-storage | Ko se seja brskanja konča
section_data_ids | Ko se seja brskanja konča
store | 1 leto

Kontakt

Upravljavec osebnih podatkov:

Body Creator, Šmarska cesta 7c, 6000 Koper, koper@bodycreator.si.

Zadnja sprememba: 10.10.2019.